Fotózás

Ha csak a képeimre vagy kíváncsi, kattints az alábbi ikonra ;)

Ha Te is szeretnél magadról hasonló színvonalú képeket, olvasd el ennek feltételeit, nézd meg milyen projektekhez keresek modelleket, és írj nekem levelet :)

Ha az is érdekel hogyan kezdtem fotózni, olvass tovább:

A fotózás már gyermekkorom óta érdekelt, akkor viszont még kevés lehetőség adódott, hogy komolyabban foglalkozzak a témával. Az ezredfordulón – amikor megvehettem első SLR gépemet – kezdtem kibontakozni, elsősorban tájképek és utazási fotók készítésével. Azonban még mindig akadály volt az előhívások viszonylag magas költsége.

A később beköszöntő digitális korszak azonban lehetővé tette, hogy korlátok nélkül élhessek ennek a szenvedélyemnek. 2005-ben meg is vásároltam első DSLR gépemet – Így a képeimet azonnal visszanézhettem, a készült képek mennyiségét is csak a memóriakártya mérete korlátozta. A ‘digitális sötétkamra’ – a számítógépek – további eddig elképzelhetetlen lehetőségeket adott a kezembe, Így gyorsan tudtam tovább fejlődni, újabb és újabb technikákat elsajátítani…  Hogy ez mennyire sikerült, a galériámat böngészve mindenki eldöntheti ;)

Fényképezőgépemet azóta szinte mindig, mindenhová magammal viszem, ennek köszönhetően készültek kedvenc panoráma képeim is, síelés, túrázás utazások és kirándulások közben :)

2010-ben Egy igazán remek, és nagyon segítőkész fotósnak (Csuha Pálnak) köszönhetően lehetőségem nyílt belepillantani a modellfotózás világába is, ám mivel ez számomra csak hobbi, így máig is leginkább workshop-ok alkalmával vagy TFCD alapon készülnek az ilyen témájú képeim…