Munka, család, szabadidő

Az egyetlen állandó a változás maga.

Ezt már az őseink is jól tudták, és bizony ez alól az én életem sem kivétel. Így aztán, ez most remek kifogás arra, hogy miért nincsenek új cikkek/képek/beszámolók az oldalamon ;)

De hátha van akit érdekel mindez kicsit részletesebben:

Munka

Ahogy az az érdeklődők számára kiderülhetett, már nem az Andrews Kft-nél dolgozom. Nyár közepén ugyanis a Lufthansa Systems Network & Security csapatához csatlakoztam. Ahol a szakterületem nagyjából ugyan az maradt, de – annak ellenére, hogy jelentős mértékben használjuk – egyelőre nincs lehetőségem VMware termékekkel foglalkozni. Sőt, a különböző céges szabályzatok és korlátozások miatt a munkámmal kapcsolatos dolgat nem is publikálhatom szabadon.

Család

Szintén nem titkos információ az, hogy már van aki apának szólít :) Ahogy Ádám fiam cseperedik, egyre több időt, figyelmet és energiát igényel. Ezt azt hiszem egyetlen apukának/anyukának sem kell tovább ragozni… Szerencsére, a lelkes nagyszülők ebben jelentős szerepet vállalnak – ezúton is köszönet nekik ezért :)

Szabadidő

A fentiek miatt ez a fogalom erősen átértékelődött… sőt, leginkább amolyan „irányított szabadidővé” alakult az életem azon része amikor nem dolgozom, és épp nem is alszom. Ezért aztán, a valós kikapcsolódási lehetőségeket leginkább horgászattal töltjük. Ami persze nem látszik meg a régóta magára hagyott pecás oldalunkon… de talán majd egyszer lesz időnk arra is :)

Egyébként a maradék időmet szabadon beoszthatom a Jégkorong, a Fotózás, a Blog írás, és az EVE Online számára ;)